Promotie

Ondanks dat u een mooie website heeft, is het belangrijk uw boodschap over te brengen met een folder, flyer, brochure of offertemap. Deze verdwijnen niet, het heeft ‘staying power’. Ze versterken ook uw website. Als voorbeeld: u deelt een flyer uit, waarin een speciale aanbieding staat die naar uw representatieve website verwijst.
Het drukwerk is tastbaar en laat ook zien dat er échte mensen achter een bedrijf schuilgaan. Het printmateriaal, in de stijl van uw website toont de consistentie in uw boodschap.

Graag helpen wij bij het bedenken van passend drukwerk, dat uw boodschap onderstreept en een waardevolle aanvulling is op uw website.

Als bedrijf wilt u opvallend reclame maken. Maak hiervoor gebruik van banners, spandoeken, stickers en relatiegeschenken. Vlaggen geven een professionele uitstraling aan uw bedrijf en zorgen voor goede herkenning vanaf de straat! Vlaggen geven ook extra aandacht aan evenementen en fungeren als mooie blikvangers.

Via een passend relatiegeschenk kunt u uw bedrijf dagelijks onder de aandacht brengen. Met bijvoorbeeld een pen met uw logo, een flesopener of een telefoonhoes met uw bedrijfsitems kunnen ze niet om u heen!

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN

© Drukkerij Het Westland | Home - Algemene voorwaarden - Disclaimer