Familiedrukwerk

Zwanger? Trouwen? Jubileum? Wij hebben een ruim assortiment geboorte-, trouw- en jubileumkaarten, waar u ongetwijfeld een keuze uit kunt maken. De boeken van de leveranciers: Belarto, Family Cards, Buromac, AlaCarte, Woezel & Pip, Unicef en Dick Bruna kunt u bij ons ophalen en mee naar huis nemen om ze daar op uw gemak te bekijken. De boeken kunt u een paar dagen in huis hebben. Wanneer u ze doorgebladerd heeft en niets heeft kunnen vinden wat naar uw zin is, mag u ze komen omruilen voor andere. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan onze gezellige leestafel!

Wanneer u een kaart heeft uitgekozen, kunt u deze bij ons bestellen. Indien u tegelijk met uw bestelling de tekst voor de kaart inlevert dan zorgen wij dat u de enveloppen, samen met de zetproef, zo snel mogelijk op kunt halen.

Zit dé kaart er niet tussen? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Samen met de grafisch ontwerpster maken wij een kaart op maat: een ontwerp gehéél naar uw wens. Persoonlijker kan een kaart niet zijn, want uw ideeën worden in het ontwerp verwerkt. Heeft u nog geen ideeën? Dan luisteren wij goed naar u en zorgt onze ervaring voor een ontwerp dat bij uw wensen en verwachtingen past. Uiteraard kan het ontwerp nog worden aangepast. Samen zoeken we naar een mooi formaat, goede papiersoort en bijpassende envelop.

Heeft u zelf al een ontwerp?
Deze drukken wij voor u af op een door u gekozen papiersoort, daarbij leveren wij een mooie envelop.

Een groot deel van de collectie kunt u online bekijken.

Bekijk de geboortekaarten online:
Family Cards - Belarto - Buromac

Bekijk de trouwkaarten online:
Family Cards - Belarto - Buromac

Bekijk de jubileumkaarten online:
Belarto - Buromac

Wilt u contact of direct een offerte aanvragen?

Naar contact

© Drukkerij Het Westland | Home - Algemene voorwaarden - Disclaimer